Vores lille galleriRigtige Bernere kører ( i ) vogn Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Tirsdag, 17. juni 2008 22:42
Quaro i vognJeg er gået igang med de første træningsøvelser til vognkørsel. I den forbindelse ville jeg lige se hvordan Quaro reagerede på lydene og synet af den vogen som han en gang skal køre med. Det gik helt fint og så kunne jeg ikke nære mig, jeg var nød til at prøve at se hvordan han ville reagere på at skulle sidde i vognen når den kørte. Efter lidt overbevisningssnak og et par kiks gik det helt over forventning. Jeg kørte et par ture op og ned af vejen uden han så ud til at synes at det var en rigtig dårlig ide. Nu skal han "bare" lige lære at trække vognen ;)
 Quaro i vogn
 
Bad bliver nok aldrig Quaros livret Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Tirsdag, 27. maj 2008 23:19

BadedyrQuaro skulle til Bøsøre på udstilling for at blive viset frem for første gang i lørdags. Så torsdag skulle han "lige" i bad. Det var mildt sagt ikke noget Quaro  var særligt begejstret for. Han virkede som om det var det største tillidsbrud han endnu har været ude for og det var først dagen efter vi var nogenlunde ok igen.
Nå men tilbage til udstillingen. Prinsen skulle ned og have et lyserødt bånd, men sådan gik det altså ikke. Quaro synes al virakken var helt fantastisk så han var godt oppe at køre da han skulle i ringen. Det resulterede i at han i stedet for at trave pænt frem og tilbage ved Thereses side, foregik hans gang i noget der mest minde om Tigerdyrets måde at komme gennem 100 meter skoven på. Det påvirkede "underligt" nok bedømmelsen, da dommeren ikke kunne se hvordan hans krop tog sig ud i let trav.
Så det blev til et lyseblåt bånd, hvilket betyder at han er en lovende hvalp, istedet for en særdeles lovende hvalp. Det vil jo bare sige at der er plads til forebedring med hensyn til ringvisningen, da der ikke var nogen bemærkninger på hans sind eller krop.

Der er lidt billeder fra dagene op til udstillingen HER 

 
Forsmag på vognkørselstræning Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Mandag, 19. maj 2008 19:22
Første vogntræningsøvelserVi var til træning på Bernerpladsen i søndags og det er jo en sand fornøjelse at komme der med Quaro. Han fungerer rigtig godt med de andre hunde og så er han også ret god til de øvelser vi laver. Han fik også en lille forsmag på hvad der venter når vi snart går igang med vogntræning. Han fik sele og flasker på og så gik vi en lille tur. Det gik ganske fint med at vænnede sig til det, men det var nu noget underligt noget at der blev med at være noget et der forfulgte ham. Dog skal det siges at han blev lidt overrasket over støjen da han smuttede fra mig og tog en tur over A-springet (40cm høj) med flaskerne flyvende efter sig Tongue out

Så er der lidt billeder igen HER
 
Elverdalens ukronede prins Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Søndag, 27. april 2008 22:33
Quaro 15 ugerQuaro fortsætter med at imponere os med sit fantastiske væsen og velafbalancerede temprement. Han var ude at blive passet i fredags hos nogen der har en tæve Hønsehund og det gik jo super som forventet. Til træning får han også rigtig meget ros fordi han er så dygtiiiig. Ham og Therese er nået rigtig langt med mange af de grundliggende komandoer. Quaro er efterhånden blevet en stor krabat som måler 49cm i skulderhøjde og en vægt på over 20kg selv om at han kun er 15 uger. Vi er meget påpasselige med hans foderdosering netop for at undgå at han vokser for hurtigt men han vil åbenbart være stor

Så er der lidt til Quaros fans HER

 
Quaro blev passet ud for første gang Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Lørdag, 19. april 2008 10:58
Quaro hos Peter og BirgitteVi (Therese og jeg) skulle til konfirmation bededag, så vi fandt det var bedst hvis Quaro kunne blive passet. Peter og Birgitte var så venlige at tilbyde at kikke efter ham, så han skulle for første gang prøve at blive passet ud. Han skulle være hos dem i en 6-8 timer så det var da til at overse. De sagde det var gået godt og vi fik oven i købet en masse billeder med hjem som Peter havde taget af Quaro i løbet af dagen.
Jeg har lagt et lille udpluk HER
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 10 ud af 15