Video fra skiferien Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Fredag, 02. april 2010 17:35

Læs mere…
 
Siden er blevet opgraderet Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Søndag, 21. marts 2010 19:32
OldSiteJeg har været ved at opgradere hjemmesiden til en ny Joomla version. Det gør at der er ting der ser en smule anderledes ud. Grunden til at jeg har opdateret hjemmeside er at det gamle CMS Joomla 1.0 var begyndt at være inkompertibelt med det software vores udbyder har installeret på serverene. Det er desuden også kun muligt at finde nye ting at installere på siden hvis man kører med det nyeste Joomla 1.5

 
Uge 10 i Val d'Isére Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Onsdag, 10. marts 2010 19:00

Dag 6 Fredagvalddag6.jpg
Sidste dag på ski i Val d'Isére
Vi stod op til et helt fantastisk vejr. Ikke en vind, høj sol og ikke en sky i sigte. Vi besluttede at tage til Tignes, for at prøve nogle lange nedfarter der ender i det fjerneste hjørne af området. Vi holdt en pause undervejs i Tignes by og sad og undre os over hvor alle mennesker var henne? Vi fandt dem aldrig! Det blev til en super super dag som afslutning på vores skiferie i Val d'Isére. Det endelige punktum var Quaro med til at sætte sammen med Therese på børnebakken. Fornøjelsen var vist mest på Thereses side ;) Nu tænker vi bare på at komme hjem til Danmark. 
Læs mere…
 
Vinterferie i Val d'Isere Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Lørdag, 20. februar 2010 15:58Så nærmer tiden sig hvor vi skal på vinterferie. I år skal vi til Val d'Isere, som jeg har besøgt en del gange for omkring ti år siden. Den gang tabte jeg totalt mit hjerte for stedet, men da der jo er så mange steder der også skal prøves har det ligesom ikke passet ind at besøge stedet før i år.
Vi skal bo i selve Val d'Isere i en to værelses lejlighed. Se billeder af den HER
Quaro skal med på ferie for første gang, det bliver lidt spændende, hvad mon han siger til den lange køretur.
1600km uhhh
 
Saas Fee Oktober 2009 Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Søndag, 11. oktober 2009 18:56
Dag 7: Tilbage til Zermattdag7saasfee.jpg
Vejr: Let vind med kraftige vindstød på gletcher og sol

Alt det held vi havde i går var fulstændig forsvundet idag. Vi kørte fra Saas Fee kl.ca 8.00 da vi havde vished for at der var åbent i "Matterhorn glacier paradise". Da vi ankom til gondolstationen var der godt nok et rødt kryds over gondolen til toppen men vi blev enige om at "der var nok en anden vej op". Dem i liftkontoret sagde ikke noget om problemer, men det fandt vi selv ud af da vi endelig kom til den pågældende sidste gondol. Der gik masser af unge menesker rundt og så ud som om de havde været der længe og det forventede de iøvrigt også at skulle længe endnu. Nå efter et stykke tid blev vi informeret over en højtaler, om at om at gondolen havde tekniske problemer og at vi om en halv time fik vi yderligere besked
. Efter 1½ time kom skidtet igang. Jubiii vi kom på ski. Glæden blev dog rimelig kort, for T-liften på gletsheren holdt op med at virke efter knapt 2 timer. Så var den skidag ligesom forbi, eller retter den skiferie var forbi, for i  morgen formiddag kører vi tilbage til Danmark. Det bilver nu også dejligt at komme hjem til vores dejlige Quaro-hund.

Læs mere…
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 6 ud af 15