Vores lille galleriSkituren til Kitzbühel Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Onsdag, 28. januar 2009 15:15

dag4.jpgSøndag d. 1. februar 2009
Dag 4 i Kitzbühel
Vejr: Sol, sol og vind på toppen, ca14 graders frost

Sidste dag i Kitzbühel

Så kom dagen hvor vi skulle sige farvel til Kitzbühel. Der var lovet delvis overskyet hele dagen, men det holdt ikke, der kom sol, sol og mere sol. Eneste hage ved at skyerne var forsvundet var at det var jo sket på grund af vind, så det blæste en pelikan på toppen og da der var mere end 14 graders frost i luften så det var pivkoldt hvis man ikke holdt sig nede i læ i dalen. Sneen var super, så alt ialt var det en kanon skidag. Vi valgte at køre ned kl.14 så vi kunne komme afsted hjemad i god tid. Det lykkedes desværre ikke helt da vi hang i kø ud af dalen bla. på grund af et trafikuheld og det at der så også var andre der havde fået samme ide med at se at komme hjem. Efter München var trafikken det imod ganske ok. Vi var i Århus kl. 4.20 efter ca 12 timer kørsel og en håndfuld pauser. Tak for en super tur til medarbejderne fra OBH-Gruppen.

Læs mere…
 
Så blev det Quaros fødselsdag Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Onsdag, 14. januar 2009 01:17
quaro1aar.jpgSå blev vores dejlige hund et år gammel. Han tog begivenhedden med vanlig ophøjet ro. Vi var oppe hos dyrlægen for at blive vejet. Her fik han en fin fødselsdagsgave. Den bestod af et legereb, nogle guffer og noget fodder. En rigtig fin gave.
 
Snow-dome Hamborg Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Onsdag, 14. januar 2009 00:44
snowdome.jpgVi var i Hamborg lørdag d. 10 januar. Det var en rigtig hyggelig tur. Selve skiløbet er til at overskue da bakken er ca. 300 meter lang og har et fald på ca. 8% men det lugter da lidt af fisk. Den minder meget om en begynderbakke i et skisportssted. Husk varmt tøj da man ikke kommer til at svede af den fysiske udfordring og med 2 til 4 frostgrader kan man godt komme til at fryse fingerne hvis man ikke er klædt godt nok på. 
Så er nytårsaften endelig overstået Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Fredag, 02. januar 2009 15:32
quaroogsmilla.jpgSå kan vi slappe lidt af igen efter al skyderiet nytårsaften. Quaro er ikke super begejstret for al det der knalleri. Han er ikke rystende nervøs men mere lidt utryg på hvad det er der sker. Så det var rart da det var ovre. Nu er vi fri for at han kommer små trippende ind hvor vi nu er i huset, når der lyder et knald uden for.
I anledningen af det gode vejr her d.2 januar gik vi en lang tur med Quaro og hans veninde Smilla. De er så gode sammen. Der er ingen uenigheder mellem dem, overhovedet. Smilla har det værre med fyrværkeri end Quaro, så vi var lidt spændt på hvordan hun ville have det med at komme ud, hvis der nu skulle blive fyret et enkelt skud af et eller andet sted i kvarteret, men der var ingen tegn på panik, så det var en rigtig god tur vi alle fik.
 
Kitzbühel næste destination Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Torsdag, 04. december 2008 22:50
Ingen vind på toppenVi skal til Kitzbühel i slutningen af januar på en forlænget weekend og sneen vælter allerede nu ned i Østrig ;) Desuden tager vi i
marts, 14 dage til Canada for at stå på ski i Rocky mountains. Hvor vi skal hen må sneen afgøre. Vi tager fire overnatninger i Banff og så skal vi ellers ud og se os omkring.
I begyndelsen af januar tager jeg, som en lille appetitvækker, en tur til Hamborg for at prøve Snow-Dome. Det er en stor frostboks med en skibakke inden i. Så der er nok at glæde sig til når julen engang er ovre.

http://www.snow-forecast.com/resorts/Kitzbuhel/6day/top

http://www.snow-dome.de

http://www.skisport.dk/artikler/skihal_tyskland/ 
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 8 ud af 15