Vores lille galleriSå er der kun en lille uge tilbage ;-) Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Mandag, 06. oktober 2008 16:29
Nu nærmer sig tiden hvor vi skal afsted til Sölden. Jeg har lavet en lille side hvor jeg opdaterer med det aktuelle vejr i ugen op til vi skal afsted i uge42 2008. Jeg gør det mest for at vi efterfølgende kan se hvordan det var. Ting har jo med at blive glemt.

Link til: Sölden vejret Uge42 2008
 
Så er der kun fire uger til skiferie Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Mandag, 15. september 2008 15:47
Så nærmer vi os efterårsferien. Forberedelserne er i fuld gang, jeg løber som om jeg aldrig har lavet andet. Det bliver til mellem fire og fem ture af knap 10km, om ugen. Det begynder også at kunne mærkes på vægten der er ved at ligne den jeg havde for ti år siden.  Jeg håber der når at komme lidt mere sne inden vi ankommer til Sölden den 11. oktober, temperaturen lader til at være for nedafgående så det ser lovende ud.
snow-forecast Sölden


 
Så fik Quaro det lyserøde bånd Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Torsdag, 11. september 2008 23:07
Quaro på udstilling i SilkeborgDet var med en vis uro i maven vi tog afsted til Silkeborg på udstilling. Sidste gang var det jo ikke gået helt efter forventningerne. Denne gang var forberedelserne dog meget bedre. Therese var begyndt at gå til ringtræning og havde lært et og andet om at stille Quaro op så han tager sig bedst ud men... Man ved jo aldrig hvordan han reagerer når han kommer sammen med så mange andre søde hunde og ganske rigtig efter at have stået stille i en uendelighed skulle han og Therese  endelig løbe en lille tur og  den kunne man jo ligeså godt benytte til at vise det sidste nye indenfor sidelæns hop med halv skrue ;-) Øv. Men så var det at Gud viste sig fra sin milde side, for den søde tyske dommer bad Therese om at prøve at løbe en gang mere. Nu var Quaro faldet lidt  ned og Therese ramte næsten perfekt hans optimale tempo, og så kunne smilene komme frem igen. Quaro fik sit lyserødt bånd, altså en første præmie og han blev nummer tre i hvalpeklassen.
SUPER  Quaro og Therese
 
Så blev Quaro et halvt år Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Fredag, 18. Juli 2008 23:29
Quaro er begyndt at lette benQuaro blev 6mdr. i sidste uge og det er fejrede han med at begynde at lette ben, så nu er han snart en "rigtig hanhund". Det er vist temmelig tideligt at begynde med det i en alder af 6 mdr. Ikke fordi Bernhard er en sammenligning værd så begyndte han først at lette ben da han blev 2½ år, men nu var han jo heller ikke nogen rigtig hanhund, for han blev kastreret da han var 7mdr. Det lykkes mig oven i købet at få taget et billede af seneriet :-)
 
Quaro har været ude at svømme for første gang Udskriv Email
Skrevet af Michael Eriksen   
Søndag, 06. Juli 2008 23:55
Quaro på svømmeturQuaro har været ude og svømme hele to gange i denne weekend. Han er ikke helt tryg ved det, men det tror jeg nok skal komme. Hans to første svømmeture foregik begge i Skanderborgsø. Belært af erfaringen med Bernhards utryghed over for bølger i starten, mente vi det var et godt tidspunkt, da vi nu alligevel var der, at prøve at lokke ham ud "på dybt vand" i en helt flad Skanderborgsø. Det går egentligt meget godt når han er ude, men det er nu bedst at stå på breden når man er kommet op igen. Der skal en del overbevisning og kiks til før han kan overtales til at komme ud igen, men det skal nu nok komme.

Der er lidt billeder fra "begivenhederne" HER
 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

Side 9 ud af 15